♥~Followers~♥

Tuesday, February 7, 2012

ありがとうございます。, miss NIE ♥!


بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم 

Assalammualaikum =)



one word : おいしい / Oishii !




p/s : even abg aku yang hard-to-please tu pun kata sedap. haha. ;)



6 bar darkchoc lah !:

n.i.e said... BALAS

haha, thanks, biasa ja. malu aku weyh, nt aku try wat jenis lain plak eh. :P

misstrah said... BALAS

@n.i.e

biasa ja pun sedap..kalo luar biasa marbeles la nnt..hehe..da buat jgn lpa antaq tau..haha :D

Syifaa said... BALAS

nyum2..uat lagi..jual time nk raya..laku oh..hehe


p/s: uat bnyk2..bwa balik Uni..laku especially time uat assignment or study =D

n.i.e said... BALAS

trah : for sure, wajib, haha :)
cfaa : kek nie kena freeze, kalo x cheese dia caiq, nt raya mai umah aku, aku wat spesel utk ang :)

misstrah said... BALAS

hehe..kalo ada peti ais kat sana bleh la wat jual..tumpang letak umah adnje la =P

Syifaa said... BALAS

n.i.e: insyaAllah..raya kalu aku masih diatas muka bumi ni..uat la spesel utk aku..hehe
trah: peti ais kantin utm kn ad..hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...