♥~Followers~♥

Saturday, October 30, 2010

mencari identiti :)




assalamualaikum..
huhu,akhirnya dpt gak tgn ni menaip sumting utk blog ni..
dari dulu lagi,teringin nak wat blog..
konon2nya nak wat mcm diari la sbb seronok baca blog org lain..
pengalaman2 n kisah2 hidup diorg..
tapi bila dah wat blog,x ada tulis pun psl journey hidup sndiri..
mula2 pikir,ish ada ke org nak baca blog aku ni..
tapi skrg ni x kisah la ada org baca ke x,
yg penting aku ada catatan ttg perjalanan hidup aku.
drpd tulis dlm microsoft word pastu save dalam laptop je,
baik la aku publish kat sini..kan3x? haha ;D
dulu,buat blog nak tulis psl kraf yg aku buat la sebab masa tu aku tgh gila dgn kraf felt.
skrg ni dah msuk matrik,dh x sempat dah nak menjahit.huhu.
maka,sbb itu la blog ni daku biarkan..
tapi skrg,x lg kot.
sbb aku akn tulis psl journey ak..
yeahh,dah nama pn miss trah's journey..
psl spa lagi ~~
p/s : kpd miss NIE yg dari dulu nak tgok blog i,hehe..welcome2.. :)





with luv,

1 bar darkchoc lah !:

N.I.E said... BALAS

ha3.
i've found u.
aku mls la menulis.
tgk la nt bla "mood i2 ada":P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...