♥~Followers~♥

Friday, April 15, 2011

Exam mode 0_o


Salam ~ 

jeng jeng jeng . lama dah kot since last update . banyak event gak yang berlaku kat KMTK nih tapi tak sempat lak nak update .. takpa2, nanti aku hapdate hokehh .. sekarang ni masih dalam exam week..tapi leh lagi aku online eh?? hahaha..next paper hari isnin,sebab tu la leh lagi online..release tension jap..huhuhu...btw, fizik dan math dah takyah pikir lagi,sekarang yang kena fokus adalah kimia dan kej awam kertas II ..chaiyok trah !



p/s : oh ya,sedar tak sedar lagi 5 hari je lagi aku di KMTK ..sedih jugak la nak ucap selamat tinggal kat KMTK ni  . T_T





3 bar darkchoc lah !:

Misz Muffin said... BALAS

gud lux!! :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said... BALAS

Gud luck ye..blaja rajin2.. :-)

athirahzakaria said... BALAS

@misz muffin >> thanks :)
@ jamaluddin abu bakar >> insyaAllah..thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...