♥~Followers~♥

Friday, April 1, 2011

tidur 3 jam je memang tak cukup zZzzZz .



salam~

pagi ni,aku rasa agak blurr sebab tak cukup tidur..semalam,lepas je abes post entry baru,aku pun bersiap nak tidur tapi mata ni tak ngantuk la pulak..agak tension gak la sebab pagi ni pukul 8 pg aku ada teknik menjawab paper Fizik n Kimia..serius rasa macam taknak bangun pagi tadi sebab tidur 3 jam je..tapi bila pikir rugi pulak kalau tak pergi..kot2 nanti terlepas tips2 menjawab exam n soklan spot ke(igt spm ke ada spot2 nih~~)…huhuhu..nasib baik la dalam dewan tadi tak tersengguk tahan ngantuk,cuma otak aku je yang tak berapa nak berfungsi..



sebelum ni pun,kalau malam khamis,aku selalu gak tidur lewat sebab layan drama korea..ada satu hari tu,aku dengan leha,roommate aku tidur pukul 4 pagi sebab layan BOF…masa tgh gila drama tuh,rasa macam nak habiskan je semua episod dalam satu hari…haha..sekarang ni,disebabkan exam final pun dah dekat,kena la control sket nafsu tengok drama korea..sebabnya citer korea ni kalau dah start tengok,memang takleh stop2…nak nak pulak kalau Lee Min Ho yang berlakon ^___^




Boys Over Flower ~~ 


~baibai~



p/s : insyaAllah,dalam entry lepas ni,aku akan kongsi sikit pasal keburukan tidur lambat..


4 bar darkchoc lah !:

AiDa SyaFiQa said... BALAS

lee min hoo memnag best~~
sebab die comiyy gler2~~

Cik Yana said... BALAS

Cik Yana baru je abes layan cite tu. Orang lain dah lame kan abes layan. Hahaha~ baru berjinak2 tengok cite korea. Tapi serius, terpesona tak berkelip mata tengok abang Lee Min Ho. Cite Personal Taste camtu gak. Hahaha~

Entry terkini: Hadiah dari Johor dah sampai. Thanx cik Ailyl :)

Syazwana said... BALAS

suke yang dua dari kiri tuh

heeee :)

athirahzakaria said... BALAS

@aida syafiqa>>lee min ho hensem gla kot!haha ..
@cik yana>>sama la kita..sy mla tgk citer korea masa kat mtrik ni..layan ramai2 mmg best .. hehe ..
@sis syazwana>>hehe..yg tu pun comey..muka babyface ..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...