♥~Followers~♥

Monday, June 6, 2011

1st Giveaway by RedRidingBow

Salam & hi ~

Sepatutnya entri ni adalah sambungan kepada story aku pi bercuti kat Langkawi hari tuu.tapi disebabkan aku terdelete draft story sambungan tu,aku dah malas nak taip balik. -____-" ..penat den tulis je aritu..sabo je la..takpa2,hari ni aku nak wat satu entri khas untuk GA RedRidingBow yang dah lama berlangsung..aku jek join last minit..biasa la,i'm a last minit person..hehehe..sebelum aku story apa syarat2 GA ni,aku nak bagitau yang aku pernah beli beg dengan RRB ni..haa,dah lama dah aku jadi follower blog RRB sebab aku suka tengok beg2 yang dijahit kak afiza..tiap2 hari oh aku usha belog RRB sebab aku mula2 pening nak pilih design mana..semuanya aku bekenan..last2 aku order beg ni..

*pic kredit to RRB*

haa,amacam,cun tak??aku suka gila beg ni..design yang lagi satu ni pun aku bekenan gak,tapi duitnya ngak ada,so aku beli satu ja la..hihi..

*pic kredit to RRB*



ok,sekarang kita masuk bab syarat2 nak join GA ni..senang je,follow je step2 kat bawah ni..takpun,klik je pic bawah ni...tarikh tutup GA ni adalah pada 9th June 2011,makna kata(makna kata??) 3 hari je lagi tarikh tutup ye..





1. Put this picture on your blog and write a entry bout this giveaway.. senang aje!
Title of your entry "1st Giveaway by RedRidingBow"

2. Be my follower and "Like" RedRidingBow Facebook Page.

3. Put RedRidingBow's link on your blog and copy RRB's banner below on your sidebar.
This is optional je.. but if you do this, i'll automatically double your entry for this GA!





4. xder blog? you still can join this GA. All you have to do is.. upload 1st GA pic on your FB's wall don't forget to put a link to this GA. Then publish your post to everyone. Jgn lupa.. everyone yer..Please choose 'Everyone' option, so  RRB pon bole tengok post tuh =)

5. All setel?  come back to RRB's blog and leave a comment + link of your entry.




okies,all done! ^^ except no 4 tu je la :P


tata ~


p/s : mintak2 la ada rezeki..leh tambah koleksi beg..hehehe


 

5 bar darkchoc lah !:

[ afiza* ] said... BALAS

wah wah wah!!! suka!! nak like entry nih 1 000 000 000 x bleh? =) tq so muchh!

|| A Lady Named .. Yantiey || said... BALAS

all the best yea... tQ singgah... following here back...keep in touch!

add me on fb too..

misstrah said... BALAS

@[ afiza* ]

hehe..thanks akak snggah blog sy..sy pn suka beg2 akak.. =)

misstrah said... BALAS

@|| A Lady Named .. Yantiey ||

thanks snggah sni..sy pn dah follow ur blog..
will add ur fb too..=)

Syifa said... BALAS

matching3 :)
kt tngge umah tuu.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...