♥~Followers~♥

Friday, June 17, 2011

jom tukar wallpaper =)

Assalammualaikum & hi =)


boring dengan wallpaper lama?ye la,tiap2 hari bukak laptop atau pc tengok wallpaper yang sama pun boring gak..walaupun wallpaper tu adalah gambar lee min ho..^^


desktop icon di-hide bg mngelakkan gnguan pd muka leeminho..haha


aisehh,hensem dan ohsem mcm mana pun lama2 boring gak kot mngadap muka leeminho ni..haha..sekarang ni meh kita usha pulak wallpaper2 cun yang aku jumpa kat satu laman web ni..yang best tu,wallpaper2 ni dikategorikan mengikut bulan sebab kita leh pilih nak yang ada tarikh ataupun tak..






wallpaper 'jauh berjalan luas pemandangan' gitu..haa,kalau tak suka wallpaper tema natural2 nih,ada gak wallpaper bntuk abstrak..mcm2 design ada,cuma kena rajin usha je la..








aku suka gak wallpaper bangunan mcm ni..rasa mcm nak pi je situ satu hari nnt..*berangan jap*




semua wallpaper kat atas ni aku ambik kat sini ---> [klik sini] ..
selamat menukar wallpaper msg2.. =P




p/s : wallpaper mcm mna pilihan hangpa??


4 bar darkchoc lah !:

hantu kodok said... BALAS

aishh.. wallpaper yang first ang nmpak cm pelik ja.. :D

misstrah said... BALAS

@hantu kodok

pelik tang mana tuh??huhu..

asfz lily said... BALAS

wah..comel2 la..simple jek..suka2 :)

misstrah said... BALAS

@asfz lily

hehe,,mcm2 design yg lg comel pn ada kt website tu.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...