♥~Followers~♥

Friday, July 8, 2011

hana tajima versi ciknie :)

Assalammualaikum & hi =)

Perhatian : Semua lukisan-lukisan ini bukanlah dilukis oleh aku..

Aku kalau setakat lukis orang lidi bolehlah..aku memang dilahirkan tiada bakat melukis..tetapi lain pulak dengan my best friend yang sorang ni..dia lukis,perghh,memang lawa..jemari seni habis laa..tak caya ce tengok dia lukis hana tajima...cun kan??gambar-gambar kat bawah ni aku cilok dari blog dia la [klik sini]...jgn marah ye auni...hehe..

da real hana tajima
hana tajima versi ciknie..cun weyh!



rasa macamku kenal..adakah ini ciknie??hehe..









p/s : auni,nanti aku nk request hg lukis leeminho leh tak? ^_^


 

6 bar darkchoc lah !:

onie said... BALAS

hahah. lawak ja weyh..anyway, mekasih ler^^

Syifa said... BALAS

onie mmg pkar bab ni :) great !
tringin nk tgk vrsi brgerak cm 3D kt panggung ^ ^

misstrah said... BALAS

@onie

haha..lawak paa..lawa ada la..

misstrah said... BALAS

@Syifa

a'ah..igt x dulu msa skola rndah auni ni geng seni..hehe..

onie said... BALAS

geng seni? bla plak wujud geng seni kt skolah ni??

Syifa said... BALAS

ingat3 ^ ^
seni dgn spe ntah? tp adnje time tuh mna msuk seni ni lg, can br skolah c2 mse form 3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...