♥~Followers~♥

Friday, July 29, 2011

segmen: cari kawan sama bulan lahir islam sempena ramadhan

Assalammualaikum & hi =)


ok hari ni aku nak join segmen yg dianjurkan oleh mmber aku,cik layha banderz..waah,hebat hg dah pandai wat segmen2 ni...hehe..dan ini first time aku join segmen2 ni..ok meh kita tengok apa yang kena buat untuk join segmen ni..

comeynya pic dia kt atas ni..hehe,,



#1  dah lama dah i follow u,u follow i..hehe..
#2 ini pun dah..senang jek,copipes sajaaa.
#3 ni pun sama..btw,cantik apa..malu la tuu..haha ;D
#4 oke dah check dan ni hasilnya :

You entered: 30 / 4 / 1992
The conversion result is: Thursday 26 Shawwal 1412 A.H.

#5 tag kawan2?hmm..ok,ni dia mereka2 yg kena tag..join jgn x join =)


#6 ok ni tak buat lagi sebab entri ni masih dlm pembikinan..huhu.



ok bagi sesiapa yang tersesat kat blog aku n baca entri ni bolehlah klik pic diatas untuk join segmen cik layha kita nih .. tata ~



1 bar darkchoc lah !:

dhiera said... BALAS

thanx add saya! nanti saya buat ok! eh,akak patut ye. kamu sebaya dengan adik akak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...