♥~Followers~♥

Thursday, July 14, 2011

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

Assalammualaikum & hi =)

ditag oleh bff sejak kecik iaitu ct rahmah untuk join GA ni beberapa hari lepas..sekarang baru nak laksanakan..hehe..


klik pic utk ke blog cik putih

ini semua dicopypaste dari blog cik putih .



syarat-syarat :
  1. Follow Cik Yana (picit je nama dia) DAN Cik Putih (aku la tu)
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu (nak copy paste dari aku pon boleh)

senarai sponsor :



nak tag :
ilha
cfaa
auni



 

2 bar darkchoc lah !:

Ain_ Suke Senyum said... BALAS

Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

tq . hihi

C i k P u t i h K e b a b o m ! said... BALAS

penyertaan sudah di check.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...