♥~Followers~♥

Sunday, July 17, 2011

bila aku dan dia tak ditakdirkan dapat sama U..

Assalammualaikum & hi =)

*nota kepala : tajuk entri seyes takbleh blah..haha*

hari ni baca2 komen member kmtk kat fesbuk,terjumpa la link ni..link belog fatin nurhaziqah,sama2 satu kmtk..aku kenal la sebab dia ni femes gak la kt kmtk..seorang yg aktif =) mybe dia x kenal aku kot..hehe..dalam satu entri tu,dia post senarai nama bdak2 kmtk dapat U mana..perghh,seyes rajin gila lah pi check satu2..dah la nak kena isi no i/c dgn no matrik...bukan sorang dua,ramai jugak la yg dia tlg check..bagus la sebab aku pun teringin gak nak tau bdk2 kmtk yang lain tu dapat mana..tapi perasaan sedih tu pun ada gak la sikit sebab someone yg aku minat dulu tu tak sama u dgn aku..baca betul2 ye..aku siap bold keyword penting..huhuhuu..tapi takpelah,kalau sama u pun bukannya boleh jumpa..tapi kemungkinan utk tersempak tu ada kan kalau sama2 satu u... *______*

frust abes baby ni..baby ni ye,bukan aku..hehe..


dah dah,merepek pulak aku..apa apa pun,tahniah sekali lagi kepada student2 kmtk yang berjaya menempatkan diri di universiti pilihan masing2..tak kisah la di universiti APEX ke,universiti penyelidikan ke apa ke janji dapat sambung..bagi yg tak berjaya,jgn tak buat rayuan pulak..mungkin ada tersilap dimana2 ke masa isi  permohonan upu dulu..yang penting,kena usaha..semoga semuanya berjaya lah dimana2 pun hampa/korang berada..


kredit to *fatin nurhaziqah* sebab bagi aku kopipes senarai nama ni..tenkiu =)




UTM :

MOHAMAD IHSAN BIN AHMAD ZAINURI
MOHAMAD ZAMIR BIN HASZAINUL
MOHAMMAD SHAHMI HAZIM B MOHD LATZFI
MOHD ARIF BIN MD ZAINURI
MOHD HAZWANDI BIN ISMAIL
MOHD KHAIRIL JOHARI BIN PARMON
MOHD SHAHRUL SYAZWAN BIN ROSDI
MUHAMMAD AMIRUL AMIN BIN RAZALI
KHAIRUL ZAHREEN BIN MOHD AROF
MUHAMMAD HAZIQ B HAMZAH
MUHAMMAD FAIZ BIN RUSLI
MUHAMMAD FAIZ ZULHILMI BIN ZAINAL ABIDIN
MUHAMMAD AZFAR AMIN BIN AHMAD MOKTHAR
MUHAMMAD ARIF BIN HASHIM
ABDUL MUHSIN BIN MOHAMAD NAZRI
ABDUL RAHIM BIN SHAR ANUAR
ABDUL RAZAK BIN OMAR
ADILLA BINTI AFINDI
AHMAD FADHLI BIN MOHAMMED FISOL
AIDIL NUR BIN JAMAL ABDUL NASIR
EMYNOR SHAFRIZAD BIN SEMEN
FARAH NURIZZATI BINTI MOHD ZAKI
HAIQAL BIN CHE ARIFF
HANIS SYAIRAH BT SAZALI
SYED MUHAMMAD UZAIR BIN SYED AMINUDDIN
UMI NADIAH BINTI ZAINAL ARIFFIN
WAN MOHAMAD AMIRUL BIN WAN MOHD ZAIN
WAN NUR AIN NABILAH BT WAN MOHD RIDZUAN
ZAKIAH BT KAMARUDDIN
NUR ALYA BINTI MOHAMMAD
NUR AMANINA BINTI MOHD SOBRI
NUR AQILAH SYAKIRAH BINTI ABD RAHMAN
NUR ATHIRAH BINTI ZAKARIA
NUR HANNANI BINTI IDERUS
NUR HIDAYAH BINTI MD YUSOF
NUR NADZIERAH BINTI ABD RAHIM
NURHAFIZAH BINTI NAJMI
NURHAZIMAH HUSNA BINTI SHOKRI
NURIYATU SYARIFAH BINTI MARJAN
NURLIYANA BINTI SAIPUL BAHRI
NURUL FAZILAH BT SAMSUDIN
NURUL SHAFIQAH NADIA BINTI ARIFFIN
NURUL SHUHADA BT HARUDDIN
NURUL 'ATIQAH BINTI AB RAZAK
QADRATUL ANIS BINTI FAISOL
SHAHRIL AZRAN BIN AZIZ
SITI SHAFIQAH BINTI MD KHAIRI
SOLEHAH BINTI OTHMAN
MUHAMMAD HUSAINI BIN MOHD ROBANI
MUHAMMAD KHAIRI BIN ADNAN
MUHAMMAD LUQMANUL HAKIM BIN ADNAN
MUHAMMAD SYAMMIL BIN NASARUDIN
MUHAMMAD ZARIF BIN ABD WAHAB
NABILA FARHANA BINTI JAMALUDIN
NADIAH BINTI ADNAN
NATASHA SYAHIRAH BINTI SHAARI
NOR ALIFAH ZAKIAH BINTI MD NOH
NOR AMIRA SYAKIRA BINTI MOHD NASRI
NUR ATIQAH BINTI MOHAINI
MUHAMAD FAHMIR BIN MUHAMAD FADZIL
MUHAMMAD SHAHRUL BIN AZAMAN
MUHAMMAD AIZUDDIN BIN ABD RAHMAN
KHAIRUNN NAJWA BINTI MOHAMAD SOPIAN
KU NUR AININA BINTI KU AZMAN
MISNIDA BT GUSNI





nota kaki : ramai gak bdk2 kmtk dapat utm ek...kalau panjang umur ada rezeki brjumpa la nnt kat sana..insyaAllah..



 

4 bar darkchoc lah !:

N.I.E said... BALAS

biarlah depa kat usm.
kta kat johor.
hehe :)
t blek kta lawat depa noh :D

misstrah said... BALAS

@N.I.E

hehe..ak x melawat yg kt penang tu..kalo kat melaka tu aku pi la..lol ;P

Syifa said... BALAS

i will miss u xD

N.I.E said... BALAS

OMG!!!
haha.
x pa.
t aku tlg melawat kat ang noh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...