♥~Followers~♥

Saturday, July 16, 2011

result upu

Assalammualaikum & hi =)


Semalam 15 hb Julai adalah hari yang dinanti-nantikan buat budak-budak asasi/matrik..sebab semalam adalah hari result UPU keluar..tapi tak bagi aku..taktau la kenapa tapi aku tak rasa eksited pun nak check..lagipun semalam,aku masuk kerja awal..pukul 8 pagi dah cangak dekat jusco tuu..petang sikit baru aku check melalui sms..dan keputusannya alhamdulillah..aku dapat universiti yang aku nak..dan jurusan yang aku minat..tapi,sedih gak la sebab kawan baik aku tak dapat u yang sama..walaupun masih dalam satu negeri,tapi agak jauh jugak la..takpe,tu tak bermakna persahabatan akan putus macam tu ja..insyaAllah,kita akan sentiasa keep in touch ok ilha?dan buat rakan-rakan matrik yang lain xpecially ex-kmtk,tahniah ye..walau apapun keputusannya,di mana pun u yang kita dapat,bersyukur lah sebab Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik bagi kita. 







p/s: lepas ni,dah takleh balik umah selalu la sebab johor nun jauh di selatan sana..aiseh -__-"






 

4 bar darkchoc lah !:

AiDa SyaFiQa said... BALAS

tahniah..
study elok2...blajar rjin2..
cari pakwe selatan sorang ea??//

Amirul Aqiim said... BALAS

tahniah! ^^
whooaa msti sronok kan..
belajar elok2.. hehe..
kat johor? jauh tu,, huhu,.,.
apa2 pun, gudluck! ^^


eh2,, jusco?
ooooo~
nie msti keje kat tempat makan2 tu kan?
lalalalalala~

N.I.E said... BALAS

oit!
simpan g x gmbr i luv islam yg aku bg mcm kat ats tue? :D

misstrah said... BALAS

@aida syafiqa >> thanks =) x nak la..jauh sgt kot..hehe..

@amirul aqim >> thanks..tuu la,merasa la duk jauh2..kalo x asyik kat utara ni je..hehe..yg psl jusco tu no comment ~~ ;D

@nie >> ada tp x tau kt mna..kna cari balik ni nk bwk pi johor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...